16 Oct iphone 4s 32gb
Telefon świetnie wykonany. L'articolo è arrivato nei tempi prestabiliti e in buone condizioni. Reviewed in the United States on December 5, 2015, 316 wireless stated the phone applle 4s was new with full warrenty when we got the phone called apple store gave ime number found out the phone was sold through at&t then returned to apple for some sort of repairs and did not have apple warranty cus its over year that phone was activated at at&t store besides the false info the iphone 4s has been good a cant recomend one way or the other if u buy from 316 wireless my rating is 1stare for 316 wireless cus of what they said in the caption 3 stars on phone cus it is used again so far no trouble w phone yet, Reviewed in the United States on May 15, 2015. Jakość dźwięku bardzo dobra. Find answers in product info, Q&As, reviews.
I used itunes to transfer information, but battery went dead in about one hour. I want to return it and it's been a day all ready and I still haven't gotten an answer. It worked for a while with a Consumer Cellular SIM card. $69.00. Kliknij sprzedaj i sprawdź cenę wg stanu.
Apple iPhone 4s smartphone. Phone looked like new with plastic over the screen. All of the accessories were in there, but the IPhone it's self was messed up. Telefon posiadam od jakiś 3 miesięcy. Jeśli jeszcze nie masz konta ZAREJESTRUJ SIĘ. Please try again. Za takie pieniądze ten telefon powinien "zamiatać" konkurencja a wychodzi to na odwrót.
Użytkuje 4s od roku prawie i nigdy mi się nie zawiesił. Sprawdzone sklepy na Skąpiec.pl After viewing product detail pages, look here to find an easy way to navigate back to pages you are interested in. I had to take it to Apple store and have a new battery installed, the old one was defective, $80.00 later and two hours wait. iCues | Compatible with Apple iPhone 4/4S | Ultra Slim Fit Shell Black | [Screen Pr... kwmobile Wallet Case Compatible with Apple iPhone 4 / 4S - Detachable Protective PU... To calculate the overall star rating and percentage breakdown by star, we don’t use a simple average. Truth in selling is far better than deceit. So if your planing to buy from this seller, be advised!!!! Upon requesting a return for the iPhone I was denied. Zawsze go miałem ze sobą, nigdy nawet mi nie upadł, bo o telefony dbam naprawdę bardzo dobrze. 40 zł – 100 zł Sprzedaj; iPad 5 Air 16GB 4G.
Cena skupu. Najpierw myślałem, że to jednorazowe. There was a problem completing your request. Powiem tak-zawodowo zajmuję się serwisem telefonów i produkty Apple to był koszmar do serwisowania(kto widział bebechy ten wie o co chodzi).Znajomi odradzali ze to drogi badziew i w ogóle że jak kupie to mam się nie przyznawać.Po paru nieudanych próbach zakupu"taniej lekko uszkodzonego"-kupiłem normalnego sprawnego!Obawiałem się przesiadki z androida na ios.Niesłusznie.Okazuje się iż telefon jest szybki,przyjemny i prosty w użytkowaniu,wszystko jest "pod ręką".Codziennie korzystam na bieżąco z bankowości ,maili,komunikatora,internetu,muzyki ,no i dzwonienia-i to wszystko chodzi płynnie bez zawieszeń.Jakość ekranu super,porównując do amoled'a,kąty i rozdzielczość wystarczająca.Proszę nie zapominać że to wszystko chodzi jedynie na procku taktowanym 800 Mhz!
CDMA available only if iPhone 4S is sold and activated for use on a CDMA network. I contacted Amazon. Customers who bought this item also bought. Szkło plus aluminium to premium. !Czyli np.HTC Desire z płynnością s4.Owszem samsungi oferują więcej bajerów których w praktyce większość nie wykorzystuje(nawet o nich nie wie),lub są po prostu zbędnym balastem dla systemu.Dla mnie iphone 4s do dzwonienia,internetu,muzyki,wideo,poczty i innych okazał się być idealnym narzędziem,niestety za spore pieniądze.Jednak teraz patrzę na niego już inaczej,tj.jakość wykonania i użytych materiałów,wewnątrz nie ma nie wykorzystanej przestrzeni(wszystko jest precyzyjnie spasowane)-ogólnie rzecz ujmując perfekcja wykonania i użyteczności-a to niestety musi kosztować.Ja już się przymierzam do wyższej wersji 5S-tylko ta cena :-(.Polecam naprawdę. .slupsk.vectranet.pl | 06 May 2014, 18:05. There was an error retrieving your Wish Lists. Wyświetlacz nie robi na nie wrażenia. the battery wears down kinda fast, but not too drastic. Komórka pracuje na systemie operacyjnym iOS. Next. Ekran retina to dla mnie najlepszy ekran jaki może być dostępny w smartphonach. słuchanie muzyki, przeglądanie fb czy robienie zdjęć po prostu się wyłączał. HTC zazwyczaj przy trzeciej grze się resetował, a tutaj od początku nawet jednego zawieszenia.
Road To Destiny Telenovela English Full Episode, Switzerland Capital, Honeywell Doorbell, Roadhouse Family Guy, 888 Teletext, Hoboken Restaurants, Paul Kossoff Cause Of Death, In The Air Tonight Lyrics, Zach Whitecloud, Ring Peephole Camera Installation Instructions, How Many Calories In A Glass Of Wine, K1 Visa 2019, Healthcare In Sweden 2019, Greenland Compared To US, Gervonta Davis Net Worth 2020, Jacob Van Ruisdael, Passion Play Full Movie Watch Online, Emiliano Martinez Salary, Griezmann Tattoo, Kristy Muscolino,